Kutsu ylimääräiseen yhdistyksen kokoukseen

TIEDOTE | 4.1.2023

Tervetuloa Transla ry:n ylimääräiseen yhdistyksen kokoukseen, jossa muun muassa hyväksytään juhlanauhan ulkoasu sekä ratifioidaan syyskokouksen päätökset. Tarvittavat liitteet ja kokouksen esityslista löytyvät Translan sähköpostilistalle lähetetystä kokouskutsusta.

Kokous pidetään tiistaina 10.1.2023 klo 18.00 tilassa Pinni A 3111. Jokaisella Transla ry:n jäsenellä on kokouksessa läsnäolo-, puhe- sekä äänioikeus. Jäsenyys tarkastetaan paikan päällä ja läsnäolijoista kerätään lista julkiseen pöytäkirjaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.