Tietoa Translasta

Transla pyrkii toiminnallaan takaamaan jäsenilleen ikimuistoiset ja kaikin puolin miellyttävät opiskeluvuodet Tampereen yliopistossa. Tätä tavoitellaan muun muassa säännöllisten tapahtumien ja aktiivisen edunvalvonnan avulla. Lisäksi Transla tekee yhteistyötä sekä käännösalan toimijoiden että muiden yliopistossa toimivien organisaatioiden kanssa.

Translan tapahtumat ovat yhtä moninaisia kuin jäsenistönsäkin. Syksyllä painotetaan fuksitapahtumia, mutta Translalla on toki tapahtumia säännöllisesti ympär lukuvuoden – isompia ja pienempiä. Tapahtumia on laidasta laitaan: pubi-iltamista riehakkaisiin sitseihin ja kulttuuririentoihin.

Vaikka hauskanpito on tärkeää, Transla järjestää myös asiapitoisempia tilaisuuksia, usein yhteistyössä käännösalan toimijoiden kanssa. Työelämätilaisuuksissa saat tietoa tulevaisuuden työnäkymistä ja vuosittaisilla, ympäri Suomea järjestettävillä SKÄL-päivillä voit verkostoitua muiden yliopistojen kääntäjäopiskelijoiden kanssa.

Ajankohtaista tietoa tapahtumista löydät muun muassa Translan omalta sähköpostilistalta sekä Facebook– ja Instagram-sivuilta.

Translan sähköpostilistalle voit liittyä helpoiten osoitteessa https://lists.tuni.fi/mailman/listinfo/translalista.